Továbbra is a szemét az úr a Nagyér-csatornán, törleszteni kell végre a vidékkel szembeni adósságot Lázár János szerint, egyedi szennyvíztisztítókra pályázik Nagyér, három és félmillió oltásnál nyithatnak a teraszok.

Továbbra is a szemét az úr a Nagyér-csatornán: sajnos még ma is sokan hulladéklerakónak nézik, és ez akadályozza a víz lefolyását a külterületi szakaszok felé, mondta el Csermák Szilvia tegnapi sajtótájékoztatóján. Ismét kikotorta munkagépekkel az önkormányzat, és kamerákat is telepíteni fognak.

2022 után ha a Fidesz kormányon marad, törleszteni kell végre a magyar politikának a vidékkel, a vidéki emberekkel szemben immár 30 éve halmozódó adósságát – szögezi le az Mfor.hu-Privatbankar.hu gazdasági szakportáloknak adott nagyinterjúban Lázár János. Az interjúból az is kiderül, vannak-e agrárminiszteri vagy egyéb kormányzati ambíciói térségünk országgyűlési képviselőjének, és igaz-e, hogy Csányi Sándor pártfogásával keresi a helyét az Orbán Viktor utáni Fideszben.

Lázár János tegnap ráadásul Instagram storyban is válaszolt kérdésekre: új formában lépett kapcsolatba követőivel, és nagyon úgy néz ki, a humora is a régi. Összeszedtük miket kérdeztek tőle.

Egyedi szennyvíztisztítókra pályázik Nagyér: a falu ingatlanjai nyolcvan százalékát célozza meg a Vidékfejlesztési Programba beadandó pályázat.

Ökoturizmus? Kanapét helyeztek ki a magyarcsanádi Maros-partra – nem várta meg a pályázatot, hanem önerőből végzett turisztikai „fejlesztést” a magyarcsanádi Maros-parton az a csapat, mely szerénységből ismeretlenül maradt tagjai egy kihúzható kanapét és két fotelt tettek ki. Sajnos háttal a folyónak.

Megköszönte a kormánymegbízott a deszki oltóhelyen végzett munkát: – hálás vagyok az áldozatos munkájukért és azért, hogy kiváló együttműködésünkkel folyamatosan és zökkenőmentesen szervezhetjük meg a koronavírus elleni védőoltások beadását – mondta dr. Juhász Tünde kormánymegbízott Deszken, a Csongrád-Csanád Megyei Mellkasi Betegségek Szakkórházában. 

Három és félmillió oltásnál nyithatnak a teraszok: közösségi oldalán tett bejelentést a miniszterelnök a teraszok nyitásáról és az iskolák újraindításáról is.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest