Térség Top

A földeáki polgárőrök is a helybéliek támogatását kérik

Ugyanis a Földeáki Polgárőr Egyesület is ezer forint névértékű támogatói jegyeket bocsátott ki. A mellé járó tombolajegy főnyereménye egy vágósertés. A képen Vas Tibor, a földeáki polgárőrök elnöke.

Immár hagyománya van annak, hogy a földeáki alapítványok, egyesületek, civil szervezetek, a közösség érdekében végzett tevékenységük további folytatása érdekében támogatói jegyeket bocsássanak ki. Megtette ezt, nem is kis sikerrel a Földeáki Óvodásokért Közalapítvány, összesen 186 ezer forintot gyűjtve össze, a Földeáki Iskolásokért Alapítvány, mely munkáját 184 ezer forinttal támogatták a helybéliek, a Földeáki Önkéntes Tűzoltó Egyesület, melyet 97-en összesen 396 ezer forinttal támogattak, a Földeák Községért Közalapítvány, mely elnöke, Csányi Etelka tegnap vehette át a földeákiak által vásárolt támogatói jegyekből összegyűjtött 86 ezer forintot!

Most pedig a Földeáki Polgárőr Egyesület, mely önként vállalt tevékenysége a község lakói nyugalmának őrzése, bocsátottak ki egészen április 15-ig jegyezhető ezer forint névértékű támogatói jegyeket. Vas Imre, az egyesület elnöke a felhívásában azt írja, hogy a polgárőrök a pandémiás helyzetben sem szüneteltették eddigi a köz érdekében végzett tevékenységüket, s igyekeznek a továbbiakban is a helybéliek megelégedettségére lenni. Az egyesület céljait segítendő támogatói jegyeket a helyi művelődési ház és könyvtárban lehet jegyezni, a járványügyi előírások igénybevételét figyelembe véve, munkanapokon reggel 8 és délután 4 óra között. Egy ember akár több helyet is vásárolhat. Indokolt esetben a jegyeket lakásra is kiviszik, de azt igényelni kell a 06-30-370-5893-es telefonszámon.

Valamennyi támogatói jegy mellé egy-egy tombolaszelvény is jár mindenkinek, mellyel egy – a helyi önkormányzat által felajánlott – hízott vágósertést lehet nyerni.