Dobrev Klárával közös szórólapot juttatott el a képviselő több ezer postaládába, ezzel hivatalosan is kiderült: a makói képviselő részt vesz a választókerületi ellenzéki jelöltkeresésben.

Élő videójában beszélt a DK makói képviselője, a párt országos tanácsának tagja, hogy több ezer levelet juttattak el postaládákba, amelyen Dobrev Klárával közösen jelentik be: ő lesz a DK jelöltje a 2022-es országgyűlési választást megelőző ellenzéki előválasztáson.

A videóban Mucsi Tamás azt is elmondja, hogy erről a lépésről, amelyre már körülbelül fél éve készül, Gyurcsánynéval egyeztetett, és sokat gondolkodott rajta. Mint kiemelte, nagy szerepe volt a döntésében annak, hogy sokan kértek tőle komolyabb szerepvállalást.

A levél mellett egy kérdőív is található, ezen tud majd a kampányhoz segítséget felajánlani aki szeretne, hangsúlyozta. A makói képviselő a programjának részleteit egyelőre nem ismertette, de annyit igen, hogy három dolgot szeretne elérni, ha megválasztják országgyűlési képviselőnek.

Az egyik a makói és vásárhelyi kórház szétválasztása, a másik a családi pótlék emelése, a harmadik pedig egy szociális bérlakás program.