Térség Top

Maroslelén, Csanádalbertin és Nagyéren is “dolgozott”a nyuszi

Maroslelén a postás szerepét Drimba Tibor polgármester vállalta. Közben Nagyér központjába is húsvéti díszítés került, Csanádalbertin pedig fotók születtek a húsvéti dekorációkról.

– Sajnos az idei évben sem tudunk a hagyományoknak megfelelően húsvétkor ünnepelni. Remélem, hogy a kialakult helyzettől függetlenül mindenki a szeretteivel tud lenni legalább lélekben. önkormányzati intézményeinkbe, valamint közfoglalkoztatottaink számára is elvittem a húsvéti nyuszi ajándékát – osztotta meg a Facebookon Drimba Tibor polgármester, aki az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézményben, a Maroslelei Zengő Óvodában, a Maroslelei Könyvtár, és a Maroslelei Iskolakonyhában adta át az ajándékokat. Maroslele polgármestere mindenkinek számára kellemes ünnepeket és nagyon jó egészséget, valamint jó pihenést kíván!

navigate_before
navigate_next

A nagyéri faluközpontban Kovács Mártika és Szondiné Nagy Böbe teremtett húsvéti hangulatot, mellyel Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kíván mindenkinek a nagyéri önkormányzat.

Csanádalbertin a községháza előtt áll a tojásfa. Itt arra biztatták a helybélieket. hogy a készítsenek képet a húsvéti dekorációjukról, tojásfáról, nyusziról, húsvéti tojásról, süteményről, bármiről, ami számukra a húsvétot jelenti, és küldjék el legkésőbb április 1-jén délig az alábbi email címre: csalbertikonyv@gmail.com email címre. Az alábbi alkotások érkeztek és ilyen a tojásfa:

navigate_before
navigate_next