Hétfőtől csak azok az óvodások és iskolások részesülnek a gyermekétkeztetésben akik szülei hétfő reggel 8-ig kitöltik az ezzel kapcsolatos online kérdőívet. Az ebédet minden nap házhoz viszik.

Az óvodákban elrendelt rendkívüli szünetben a gyermekek étkeztetésen – kérésre – biztosítva lesz. A Maroslelei Zengő Óvoda ezért azt kéri a szülőktől, hogy ezt a kérdőívet , legkésőbb március 8-án, azaz hétfőn reggel 8 óráig töltsék ki!

Az ebédet, ahogy a koronavírus miatti korlátozások tavaly tavaszi időszakában ez alkalommal is mindenkinek házhoz szállítják, minden munkanap délelőtt 11 és délután 1 óra között. Az ételszállító edényeket nem viszik be a házba, ezért kérik mindenki a kapuban biztosítsa az étel átadás-átvételének lehetőségét! Gyermekenként külön-külön kérdőívet kell kitölteni! Az étkeztetés napi egyszeri meleg ételre (ebédre) vonatkozik. A normatív kedvezmény ugyanúgy érvényes, mint a nevelési időszakban. A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultak részére külön igény nélkül kiszállítják!

Ugyanezek érvényesek a maroslelei iskolába járó diákokra is. Az ő étkezésükkel kapcsolatos kérdőívet itt lehet kitölteni, szintén legkésőbb hétfő reggel 8 óráig.

Aki úgy gondolja, nincs szüksége a gyermekétkeztetésre, annak nincs semmilyen teendője.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest