A Földeáki Óvodásokért Közalapítvány sikerén felbuzdulva a Földeáki Iskolásokért Alapítvány is ezer forint névértékű támogatói jegyet bocsát ki. Ezeket március 10-ig lehet megvásárolni. A jegy mellé kapott tombolajeggyel vágósertést lehet nyerni.Archív képünkön, iskolások játszanak.

A Földeáki Óvodásokért Közalapítvány támogatói jegyei összesen 178 ezer forintot eredményeztek, s ezen a sikeren felbuzdulva a Földeáki Iskolásokért Alapítvány is kibocsát szintén ezer forint értékű támogatói jegyeket. Horváth Attila, az alapítvány kuratóriumi elnöke a Földeák Község Hivatalos Facebook oldalán közzétett felhívásban azt írta, hogy az elmúlt évben a koronavírus világjárvány okozta korlátozó intézkedések miatt számos rendezvény maradt el, így például a Földeáki Návay Lajos Iskola hagyományos bálja is.

– Ezen a bálon, amellett, hogy megcsodálhattuk fiataljainkat, büszkeségeinket, tanúi lehettünk a mindig, kivétel nélkül nagy sikerű nyitó táncuknak. Alapítványunk itt jutott jelentős támogatáshoz a szülőktől, nagyszülőktől és a báli jegyek vásárlóitól. Valamint mindazoktól, akik önzetlen munkájukkal hozzájárultak a rendezvény sikeréhez. Az összefogással alapot teremtettünk arra, hogy támogatni tudjuk általános iskolásainkat és hozzá tudjunk járulni az iskolai eszközök bővítéséhez, pedagógusaink munkája támogatásához – írta a kuratóriumi elnök.

A közalapítvány a tovább folytatandó munkájához kéri a földeákiak támogatását, ezért ezer forint névértékű támogatói jegyeket bocsát ki. (Egy személy többet is vehet!)

A támogatói jegyeket március 10-ig, azaz jövő szerdáig lehet igényelvi munkanapokon reggel 8 és délután 4 óra között a helyi művelődési házban, illetve a könyvtárban. A koronavírus vészhelyzet miatt kérik, hogy az ablakon kopogjanak be az intézménybe. Indokolt esetben kérhető, hogy házhoz vigyék a kívánt támogatói jegyeket.

Valamennyi támogatói jegy mellé tombolaszelvény adnak. A március 11-i tombolahúzáson egy körülbelül 140 kilós vágósertést sorsolnak ki, a földeáki önkormányzat gáláns felajánlásának köszönhetően.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest