Térség Top

Vágósertést kap a földeáki tombola nyertese!

Az élőállatot, a földeáki önkormányzat gáláns felajánlásaként, azok közt sorsolják ki, akik támogatói jegyet vásárolnak, segítendő a Földeáki Óvodásokért Közalapítvány munkáját.

Remekbe szabott ötlettel, mégpedig ezer forintos támogatói jegyek kibocsátásával próbálja megnyerni a földeákiakat a Földeáki Óvodásokért Közalapítvány kuratóriuma.

A közalapítvány – s ezt főleg a jelenlegi és az egykori ovisok szülei tudhatják a legjobban, mert meg is tapasztalták – számos óvoda rendezvényt, eseményt finanszírozott. Ezzel járulva hozzá a Gyermekmosoly Óvoda működéséhez, illetve a könnyítette meg az oda járó gyerekekért dolgozók munkáját, s aranyozta be a gyerekek hétköznapjait.

A Földeáki Óvodásokért Közalapítvány továbbra is folytatni szeretné ezt a megkezdett munkáját, felajánlva a helybéliek számára azt is, hogy részesei legyenek az ovis gyermekek önzetlen segítése örömének.

Ennek érdekében – tette közzé Vízhányó Annamária, a közalapítvány kuratóriuma elnöke – ezer-ezer forintos támogatói jegyeket bocsátanak ki, melyeket ezen a héten péntekig bárki megvásárolhat, sőt mindenki annyit vehet belőle, amennyit akar.

A megvásárolt jegyekről mindenki nyugtát kap.

A vírushelyzet miatt a támogatni szándékozókat arra kérik, hogy (az ablakon való) kopogtatással keressék az intézmények munkatársait. Indokolt esetben lehetőség van arra is, hogy helybe, azaz a támogatni szándékozó lakcímére vigyék ki a támogatói jegye(ket).

A támogatói jegyeket péntekig (azaz február 26-ig) a művelődési házban, illetve a helyi könyvtárban lehet megigényelni munkanapokon reggel 8 és délután 4 óra között.

Minden megvásárolt támogatói jegy mellé tombolaszelvényt is adnak. S hogy a tombolasorsolás izgalmakat is okozzon, ezért a földeáki önkormányzat gálás felajánlásának köszönhetően egy száznegyven kilogrammos vágósertést sorsolnak ki, március 1-jén, hétfőn.

Az élőállatot egyébként a majdani nyertesnek az önkormányzat házhoz is szállítja majd.

– Támogassuk minél többen a Gyermekmosoly Óvodánk alapítványát! – kérte Vízhányó Annamária, aki előre meg is köszönte az ily módon kapott adományokat.