A DK képviselője arról számolt be, hogy az elmúlt hetekben több fenyegetést is kapott, ezért úgy gondolja kötelessége ezeknek elejét venni, és megvédeni a családját.

Először nem tulajdonított nekik nagy jelentőséget, de kiderült számára, hogy komoly fenyegetésekről van szó, ezzel indokolta Mucsi Tamás miért tesz feljelentést a rendőrségen. Az önkormányzati képviselő szerint a makói Fideszen belüli belharc kicsúcsosodott, amikor ahogy fogalmazott „vélhetően a Fidesz egyik ága készített egy videót a másik ágáról”.

Bár ő ezt a gúnyvideót egy közösségi oldalon elítélte, állítása szerint mégis meglátogatta a videóban szereplő fideszes képviselőtársának férje, aki először a munkahelyén kereste nyomdafestéket nem tűrő szavakkal, majd miután ott nem találta, a házukhoz ment.

Ekkor Mucsi szerint közterületen, maszk nélkül, 10 centiről üvöltözött az arcába és fenyegette, amit kisfiának és annak egy barátjának az ablakból kellett végighallgatnia. A képviselő azt is elmondta, hogy ugyanez az ember egyszer már a választási kampányban is megfenyegette, valamint az is tudomására jutott, hogy mást is.

– Amikor ezek a maffiamódszerek már a politikai élet közvetlen közelében is fellelhetőek, akkor azt gondolom nekem kötelességem megvédeni a családomat, és elejét venni az ilyen fenyegetéseknek. – fogalmazott a rendőrség előtt Mucsi Tamás, aki azt is hozzátette: véleménye szerint a képviselőtársának az lenne a felelőssége, hogy azonnali hatállyal lemond a posztjáról.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest