Októberben kezdődhet meg a körforgalom építése a Makó-Rákosi és az elkerülő út kereszteződésében, lezárult a HSZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium online versenye.

Októberben kezdődhet meg a körforgalom építése a Makó-Rákosi és az elkerülő út kereszteződésében. Mérföldkőhöz, a megvalósítás időszakába érkezett a beruházás, amely várhatóan mintegy nyolc hónapot vesz igénybe, és amely részeként többek között a közvilágítást is fejlesztik majd.

Lezárult a HSZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium online versenye, amelyen a pályaválasztás előtt álló diákok vehettek részt, a négy fordulós versenyen pedig az iskolát is megismerhették.

A Pitvaros központjában hétfőn reggel keletkezett áramszünet miatt a konyha sem üzemelt. Így az ebéd csak egy órával később készült el, s szállították ki Pitvarosra, Ambrózfalvára, Nagyérre és Csanádalbertire. Négyszáz adagról volt szó.

A királyhegyesi ovisok nem csak meghallgathatták, a medve időjóslásával kapcsolatos népi hiedelmet, de bebújtak az óvodában rögtönzött medvebarlangba, majd „felébredve” a téli álomból, ki is bújtak belőle. Azaz eljátszották a történetet, s közben a medvebarlang tetejéről egy óriás (játék)mackó is figyelte őket.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest