Makó Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Nem fogta vissza a járvány az Almási iskola építését, sikeres évet tudhat maga mögött a Návay, a Highlights of Hungary jelöltjei között van az óföldeáki Erődtemplom.

Nem fogta vissza a járvány az Almási iskola építését: tavaly szeptemberben tették le az alapkövét az összesen mintegy 2,4 milliárd forintból megvalósuló újjáépített iskolának, az önkormányzat most sajtótájékoztatón számolt be a beruházás haladásáról.

A Hódmezővásárhelyi SZC Návay Lajos Technikum és Kollégium igazgatójával, Kincses Tímeával a 2020-as év sikereiről, fejlesztéseiről, és a KERI-anno kezdeményezésről is beszélgettünk.

A Highlights of Hungary jelöltjei között az óföldeáki Erődtemplom: a non-profit kezdeményezés a legkiválóbb magyar kreatív teljesítményeket díjazza, most a nemrég felújított gyönyörű templomot is ajánlja.

Élőfára szegezik a hirdetéseket Pitvaroson: Radó Tibor polgármester arra figyelmeztet mindenkit, hogy egy 2008-as kormányrendelet értelmében tilos élőfára felszegezni, felrajzszögezni, tűzőkapoccsal felszögezni a hirdetéseket. Az ugyanis még mindig elő-előfordul a községben. 

Magyarországon is megjelent a koronavírus különösen fertőző vírustörzse, három mintában mutatták ki a decemberben Nagy-Britanniában felbukkant vírusvariánst – közölte Müller Cecília az Operatív Törzs szerdai tájékoztatóján. Az országos tisztoifőorvos hozzátette, a vakcinagyártók jelentős része állítja, a kifejlesztett vakcinák alkalmasak az új mutáns ellen.