Makó Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Befejezi az alpolgármesteri munkát Czirbus Gábor, Lázár Jánossal egyeztetett a külügyminiszter, már a földeáki sportcsarnok tetőszerkezete is készül.

Megerősítette portálunk értesülését Czirbus Gábor: február elsejétől befejezi alpolgármesteri tevékenységét. Továbbra is a városért dolgozik.

Különleges élménycsomagokkal készül vendégei számára a Hagymatikum: születésnapra, házassági évfordulóra és hasonló jeles alkalmakra is kiváló, exkluzív csomagokat állított össze a makói fürdő.

Lázár Jánossal egyeztetett a külügyminiszter: Szíjjártó Péter szerint a villamos-vasút rendszer beruházás nagy lendületet ad a csongrádi térség fejlődésének. Felkészül: Szeged-Szabadka.

Már a földeáki sportcsarnok tetőszerkezete is készül: a köz- és a főfalak is készülnek, s ha az időjárás engedi, megkezdődik a tetőszerkezet lambériázása és a külső tetőhéjazat elhelyezése. A 907 millióból készülő sportcsarnok építésének tavaly szeptemberben kezdtek neki.

A Pfizer újabb, 39 ezer ember beoltására alkalmas oltóanyaga mellett a Moderna által gyártott 3600 adag vakcina is megérkezik kedden Magyarországra – közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) járványügyi osztályvezetője az operatív törzs nevében a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős testület hétfői online sajtótájékoztatóján.