Makó Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Megérkezett az első tram-train Magyarországra, megmozdult az ország a Makovecz tervezte templom megépítéséért, a hétvégén is folytatódik a nagyobb idősotthonok bentlakóinak és dolgozóinak oltása.

Megérkezett az első tram-train Magyarországra: a térség országgyűlési képviselője time-lapse videót is mutatott közösségi oldalán.

Szinte megostromolták a napokban a tervezett Makovecz-templom megépítésének támogatói a néhai építész nevét viselő alapítványt. A határon innen és túl egyre többen állnak a kezdeményezés mögé, aminek köszönhetően a templomépítés egyre inkább össznemzeti üggyé válhat.

A szokásosnál jóval melegebb, a csapadék mennyisége alapján átlagos év volt 2020 Magyarországon – állapította meg az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A hétvégén is folytatódik a koronavírus elleni védőoltások beadása a 150-nél nagyobb létszámmal működő idősotthonokban – közölte a Koronavírus Sajtóközpont szombaton.

Erkölcsi kötelességnek nevezte a Covid-19 elleni védőoltást Ferenc pápa egy tévéinterjúban, amelynek egyes részleteit már szombaton nyilvánosságra hozták.