Makó

Jó reggelt, Makó!

Lázár János is tagja lett a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemért Alapítvány kuratóriumának, Dr. Tóth Ferencre emlékeztek Makón.

A korábbi Szent István Egyetem 2021. február 1-jétől a hatékonyabb és magasabb színvonalú felsőoktatás érdekében alapítványi fenntartásban működik tovább. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium felkérése alapján a magyar agrárium felemelése iránt elkötelezett, jelentős szakmai, üzleti-vezetői és politikai tapasztalatukkal a meglévő akadémiai tudást gazdagítani képes személyek dolgoznak majd a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemért Alapítvány kuratóriumában – jelentette be hétfőn az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM). A kuratórium tagjai közé bekerült Lázár János országgyűlési képviselő, a mezőhegyesi Nemzeti Ménesbirtok állami feladatainak koordinálásáért felelős kormánybiztos is.

Csendes megemlékezéssel és gyertyagyújtással tisztelegtek Dr. Tóth Ferenc, a „legmakaibb makai” emléke előtt, születésnapjának évfordulója alkalmából hétfő délelőtt.

Huszonötre nőtt hétfőn azoknak a kórházi oltópontoknak a száma Magyarországon, ahol az egészségügyi dolgozók jelentkezhetnek a védőoltás beadására – közölte az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs hétfői online sajtótájékoztatóján.