Makó Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Zsámboki Erikával a Hagymaház idei évéről és jövő évi terveiről beszélgettünk, Székely Ildikó édesapja is kitöltötte a vakcina regisztrációt, az állatvédők felmentést kapnak szilveszterre a kijárási tilalom alól.

A Kulturális és Közművelődési Divízió vezetőjével a Hagymaház idei terveiről, megvalósult és elmaradt rendezvényeiről, 2020 kihívásairól és a jövő évről is beszélgettünk.

Székely Ildikó édesapja is kitöltötte a vakcina regisztrációt. Az önkormányzati képviselő a bejegyzésben kiemelte: nekünk a család az első!

Felmentést kapnak a kijárási tilalomra vonatkozó rendelkezések alól az állatvédők szilveszter éjszakára – közölte az állatvédelemért felelős miniszteri biztos kedden.

Tovább bővíti a kormány a falusi csok-kal érintett települések listáját, így januártól már 2678 településen – Magyarország ötezer lakos alatti településeinek több mint 93 százalékán – lesz elérhető a támogatás – közölte a Miniszterelnökség tegnap.

Jók a tapasztalatok a koronavírus elleni oltóanyaggal, és biztató az is, hogy csökken az új fertőzöttek száma – foglalta össze a járványügyi helyzetet a Dél-pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézetének osztályvezető főorvosa a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.