Makó

100 százalékos a Makó FC az őszi szezonban

A félév utolsó mérkőzését is magabiztosan nyerte meg a Makó FC szombaton, amikor idegenben, 3:0 arányban verték meg Algyő csapatát.

A csípős hideg és az erős szél hatással lehetett a makói fiatalkora, hiszen az első 20 percben csak tapogatózó, kiegyenlített játék folyt a pálya középső részén. Az idő előrehaladtáva egyre jobban érződött, hogy a fokozódó makói nyomással nem tud mit kezdeni az Algyő.

A 31. percben aztán Varga adhatta be a labdát a középen érkező Juhász Jónásnak, aki azt átvétel nélkül gurította be a rövid alsóba. A második félidőben a makóiak játéka érvényesült, komoly helyzetig nem tudott eljutni az Algyő. A hagymavárosiak igyekezete később újra sikert hozott: szép összjáték után, Tamaskó Ádám volt eredményes, illetve a csereként beállt Gémes Bence is betalált. A Makó utolsó meccsét is lejátszotta, s most sem kapott gólt. nélkül.

Ezzel 12. győzelmét szerezte 12-ből – ami 100 százalékos eredmény, így elmondható, hogy elképesztő félévet produkáltak Siha Zsolt tanítványai, akik 68 rúgott és egyetlen egy kapott góllal vezetik a tabellát.