Ménesi Gábor már többször is támogatta a makói rászoruló családokat, az ENI-n keresztül hamarosan ismét ajándékot juttatnak el Székely Ildikóval.

Lisztet, hagymát, gyökeret, répát, babot fognak tartalmazni azok a csomagok, amelyeket Ménesi Gábor ajánlott fel összesen 80 makói családnak, tudtuk meg az önkormányzati képviselőtől. Székely Ildikó a csomagok kiosztásához most is az ENI vezetőjének, Tóthné Balázs Andreának a segítségét kérte, mint elmondta portálunknak a jövő héten egyeztetnek arról, mikor lesznek majd átvehetők az élelmiszercsomagok.

A 6. választókörzet képviselője a héten telefonos fogadóórát is tartott, ezzel kapcsolatban megtudtuk tőle, többek között kérés érkezett útszakaszok javítására, járdák építésére, közvilágítás korszerűsítésére vonatkozóan. Az utakra, járdákra belógó ágak metszése mellett többen a házuk előtt összegyűjtött levél és kisebb ágak számára zöldhulladék tárolására alkalmas zsákot is kértek.

A Bajcsy lakótelepről pedig zöld kerítés felállítására a hulladékgyűjtő konténerek köré, valamint a könnyebb és rendezettebb parkolás érdekében a parkolóhelyek felfestésére.

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest