Köztéri kamerarendszerről egyeztetett az önkormányzat, makói lesz Magyarország legszebb Betleheme, készen vannak az őszi munkálatok a Ménesbirtokon.

Köztéri kamerarendszerről egyeztetett az önkormányzat: telepítésének első üteme november 30-ig lezajlik, számolt be róla Farkas Éva Erzsébet.

Makói lesz Magyarország legszebb Betleheme: Bertus-Barcza Anikó művésztanár tervezte, első helyet ért el a tervpályázaton.

Készen vannak az őszi munkálatok a Ménesbirtokon: Lázár János a közösségi oldalán a Ménesbirtok mezőgazdasági munkálatairól posztolt videót.

Elkészültek a Makó-Apátfalva túraútvonal táblái: szombaton már ki is helyezték őket, számolt be közösségi oldalán Botlik Anita önkormányzati képviselő.

Tószegi Gyula és Tószegi Csilla olyan oldalt indítottak október elején a Facebookon, melyre a Pitvaros történtével, az itt élők emlékeivel kapcsolatos fotókat, videókat lehet közkinccsé tenni. Már 212-en csatlakoztak a Retro Pitvaros oldalhoz. A legtöbben az evangélikus templom toronysisakját ledöntő viharral kapcsolatos élményeiket osztották meg.

A koronavírus-fertőzésből gyógyultak vérplazma adásával segíthetnek a súlyos betegeknek – hangsúlyozta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs keddi online sajtótájékoztatóján.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest