Náray Tamás könyvei töretlen népszerűségnek örvendenek, a fiataloknál pedig a Witcher a befutó a könyvtárban, a szűrés fontosságára hívta fel a figyelmet Czirbus Gábor, minden településen jelen lehet a vírus Müller Cecília szerint.

Benkéné Sándor Barbarával, a József Attila Városi Könyvtár könyvtárosával a legnépszerűbb szerzőkről és kötetekről, a könyvtár elmúlt egy évéről, és arról is beszélgettünk, hogyan használták ki az online tér adta lehetőségeket az utóbbi időszakban.

Egy csepp vérrel a prosztatarák ellen: szűrésen vett részt az alpolgármester, amelynek fontosságáról közösségi oldalán hívta fel a figyelmet.

A járvány idején is kell a mozgás: a szabadlevegőn sportolás a szervezet ellenállóképességét is növeli, hívja fel a figyelmet Botlik Anita önkormányzati képviselő.

Az egészségügyben dolgozók, látván a járványügyi helyzetet, szinte biztos, hogy kihozzák magukból a maximumot – mondta az egészségügy teljesítőképességéről a Semmelweis Egyetem (SE) rektora a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

A magyarországi települések 85 százalékában találtak koronavírussal fertőzött személyt, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy az országban mindenhol jelen lehet a vírus – nyilatkozta az országos tisztifőorvos.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest