Befejezés előtt a Mezőhegyes-Csanádpalota közti útfelújítás, 25 millió forintos traktorral bővült a Galamb gépparkja, stagnál a fertőzésszám, de sokan várnak eredményre Makón.

Már csak az utómunkák maradtak hátra a Mezőhegyes-Csanádpalota autópálya felhajtó közti út korszerűsítéséből. 3,2 milliárdot költöttek rá, s nemcsak a Mezőhegyesi Ménesbirtok és a sztráda közti kamionforgalom hasznára válik, de Mezőhegyes, Pitvaros és Csanádpalota lakói és az arra közlekedők is élvezhetik.

Péntek délelőtt új erőgép érkezett a Galamb József Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskolába, amelynek köszönhetően még szélesebb körben tanulhatnak a diákok a mezőgazdasági gépészetről.

Stagnál a fertőzésszám, de sokan várnak eredményre – többek között erről is beszélt Farkas Éva Erzsébet a Makói Városi Televízióban.

Radó Tibor polgármester csütörtök óta a pitvarosi piacon és az oktatási intézmények bejáratánál is kötelezővé tette a maszk viselését. Akinek nincs, az az önkormányzattól is vásárolhat.

“Senkiről sem akarunk lemondani, nekünk minden élet számít”, az időseké is, és “minden emberért harcolni akarunk” – hangoztatta Orbán Viktor pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. A miniszterelnök bejelentette: 5 százalékra csökkentik az elvitelre készülő ételek áfáját.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest