A belvárosból vitte el a 19 éves férfi a feledékeny sofőr kocsiját, majd a buszpályaudvarnál leparkolt. A rendőrök nem sokkal később a gyanúsított zsebében találták meg a kocsikulcsot. A kép illusztráció.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető  november 11-én 19 óra körül a szegedi  belvárosban sétálva figyelt fel az autóra, amiben a tulajdonosa benne felejtette az indítókulcsot. A 19 éves baksi férfi beszállt a járműbe, majd elhajtott ele.

Az autólajdonos néhány perc múlva tért vissza a helyszínre, de a kocsiját már nem találta, így azonnal bejelentést tett a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába. A járőrök a kapott információk alapján haladéktalanul az eltűnt jármű keresésére indultak, amit rövid időn belül megtaláltak az autóbusz-pályaudvar közelében. Az állomás környékén igazoltatták a gyanúsítottat is, aki az ellenőrzés során előadta az autó slusszkulcsát.

A férfit a Szegedi Rendőrkapitányságra előállították, ellene jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest