Nagy teljesítményű ózongenerátor került a könyvtárba, elviteles ebédmenü és ételkiszállítás továbbra is lesz a Gloriusban, idén 2500 négyzetméternyi járdaszakasz újulhat meg a Start Munkaprogramban.

Új, nagy teljesítményű ózongenerátor segíti a könyvek fertőtlenítését mostantól a József Attila Városi Könyvtárban, így a visszahozott könyvek már másnapra újra kölcsönözhetőek lesznek.

A járványügyi vészhelyzetben hozott rendelkezések alapján szerdától csak üzleti céllal érkező vendégeket fogad a Grand Hotel Glorius is. A makói négycsillagos szálloda étterme hétköznapokon elviteles ebédmenü szolgáltatással és ételkiszállítással áll továbbra is a vendégek rendelkezésére.

Idén 2500 négyzetméternyi járdaszakasz újulhat meg a Start Munkaprogramban. Összesen mintegy 11 helyszínen városszerte, melyből már három szakasz el is készült – számolt be róla közösségi oldalán Farkas Éva Erzsébet.

Bizonyos közterületeken is kötelező lehet a maszkhasználat. Addig kell kitartani, amíg a koronavírus elleni vakcina megérkezik – mondta Orbán Viktor miniszterelnök az M1 aktuális csatornának adott keddi interjúban.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest