A járványügyi vészhelyzetben hozott rendelkezések alapján szerdától csak üzleti céllal érkező vendégeket fogad a Grand Hotel Glorius is. A makói négycsillagos szálloda étterme hétköznapokon elviteles ebédmenü szolgáltatással és ételkiszállítással áll továbbra is a vendégek rendelkezésére.

A koronavírus járvány elleni védekezés jelenlegi szakaszában ismét új szabályok lépnek életbe; a korlátozások szigorodása érinti a vendéglátás területét is. – Egy nagyjából sikeresnek mondható nyári és őszi időszakot tudhatunk magunk mögött; amelyekből igyekeztünk a lehetőségekhez mérten a legtöbbet kihozni. Új ötleteket valósítottunk meg, amelyek iránt a vendégek nyitottak és érdeklődők voltak. Vidéki és kisvárosi helyzetünknek köszönhetően még szerencsésnek is mondhatjuk magunkat – értékelte az eltelt időszakot Csábi Mihály. A Grand Hotel Glorius igazgatója pozitív nézőpontja mellett nem tagadta, hogy őket is rendkívül érzékenyen érintette a szektor idei nehéz helyzete, amely azonban összefogásra, kreativitásra és rugalmas hozzáállásra is ösztönözte őket.

A tavaszi pandémiás helyzet tanulságait levonták és a mostani intézkedésekre már nagyjából felkészülten és összefogással tudnak reagálni. – November 11-étől csak üzleti céllal, munkavégzésre érkező szállóvendégeket tudunk fogadni, akik közül viszonylag sokan választják a Gloriust itt Makón.  A turista céllal tervezett vagy már korábban intézett foglalások összegét visszautaljuk vagy utalványra váltjuk át, illetve átütemezzük az utazások időpontjait a kéréseknek megfelelően – tájékoztatott a direktor.  A négycsillagos szálloda éttermében a helyben fogyasztás lehetősége megszűnik szerdától, de a hotel konyháját ezután sem kell nélkülözni: hétköznapokon elviteles ebédmenü szolgáltatással és ételkiszállítással biztosítják továbbra is az étkeztetést. Ezek a lehetőségek korábban is népszerűnek bizonyultak, a Glorius csapata ebben bízik most is, csupán a rendelkezések pontos részleteire várnak a kivitelezést illetően.

Az elkövetkező csendesebb időszakot pedig szeretnék a belső munkára és fejlesztésekre fordítani, hogy a reményeik szerint mihamarabbi újranyitáskor a megszokott környezetben és magas színvonalú szolgáltatásokkal fogadhassák a vendégeiket.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest