A polgármester minderről közösségi oldalán számolt be. A bejegyzésben továbbá közzétette, hogy az NKM Áramhálózati Kft. november 12-én reggel 8:00 órától délután 16:00 óráig Makón, a Hunyadi utcán a közvilágítási kandeláberek karbantartását végzi.
 
A karbantartás során életbe lépnek az alábbi intézkedések a zavartalan munkavégzéshez:
– A Makó, Hunyadi utca 1-9 között a gyalogos forgalom elől a járda reggel 8:00 órától 16:00 óráig lezárásra kerül, gyalogos forgalmat csak a páros oldalon megengedett.
– A Makó, Hunyadi utca 1-9 között meglévő parkolók 2020. november 11-től kezdve fokozatosan lezárásra kerülnek 2020. november 12-én 16:00 óráig.
– A Makó, Hunyadi utca 2020. november 12-én a Csipkesor mögötti szervizúttól a Posta utcáig teljes szélességben lezárásra kerül délután 16:00 óráig.
 
– A mai délelőtt folyamán Czirbus Gábor alpolgármesterrel és Mágori András József frakcióvezetővel, városüzemeltetési tanácsnokkal egyeztettünk a PLH Közvilágítás Kft. képviseletében Paveszka László műszaki vezetővel és Pomper Adrián menedzserrel, akik a városunkban lévő közvilágítási rendszer jelenlegi üzemeltetői. Többek között beszámoltak arról, hogy a világjárvány okozta kialakult helyzet ellenére sem akadoznak a munkálataikkal, továbbá önkormányzatunk a városi közvilágítás bővítésére és fejlesztésére vonatkozóan a jelenlegi üzemeltető felé is ajánlatkéréssel fordult. Célunk, hogy a közvilágítás tekintetében olyan bővítés és korszerűsítés valósulhasson meg városunkban, mely a lakosság igényeit kielégíti! – olvasható a bejegyzésben.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest