Lázár János közösségi oldalán is hallható a Rádió7-nek adott interjúja, lemondott a Continental vezérigazgatója, ködös, borús idő várható a héten.

Interjút adott a térség országgyűlési képviselője a Rádió7-nek, amelyben a két évvel ezelőtti bécsi videóról is beszélt Lázár János, aki most közösségi oldalán is megosztotta a beszélgetést.

Végig ködös, borús idő várható ezen a héten is. Csapadék nem valószínű, csak szitálás, napsütés csak kevés helyen lehet – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzésében.

Elmar Degenhart idő előtt lemondott a Continental vezérigazgatói pozíciójáról és november végén távozik a konszern éléről. Degenharttal szemben kritikát fogalmaztak meg a munkavállalók, a szakszervezetek és a politika képviselői is, többségük nem értett egyet a tervezett megtakarításokkal, a munkahelyek megszüntetésével és a telephelyek bezárásával.

Gratuláló levelet küldött Orbán Viktor miniszterelnök Joe Bidennek – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke vasárnap délelőtt.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest