A makói és a szegedi tűzoltók három egysége is a helyszínre érkezett. A hétvégén személyautó gyulladt ki, s egy lakásban jelzett a szén-monoxid érzékelő is.

Pénteken délután egy személyautó égett Szegeden, a Téglagyár utcában. A város hivatásos egysége egy vízsugárral oltotta el a lángokat, a tűzesetben nem sérült meg senki.

A tűzhelyen felejtett étel miatt gyulladt ki egy konyha pénteken éjjel Szegeden, a Pálfy utcában. A szegedi tűzoltókat éjfél előtt nem sokkal riasztotta a főügyelet. Az egységek egy vízsugárral fojtották el a lángokat, a tűz ekkor már a konyha nagy részére átterjedt. A mentők három embert kivizsgálásra kórházba szállítottak.

Több mint háromszáz kis méretű szalmabála égett vasárnap délelőtt Kiszomboron. A makói és a szegedi tűzoltók három egysége érkezett a helyszínre. A tűzoltók azonnal megkezdték az oltást egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével. Négy órán át tartott a tűzoltói beavatkozás, az egységek felügyelet mellett elégették a kisméretű bálákat, emellett kiemelt fontosságú volt a környező területek védelme. A tűzesetben senki sem sérült meg.

Helyesen jelzett a szén-monoxid-érzékelő vasárnap délután egy szentesi lakásban. A lakók bejelentését követően a szentesi tűzoltók érkeztek a helyszínre, a mérőműszerek is kimutatták a csendes gyilkos jelenlétét a levegőben. Az érzékelőnek köszönhetően senki sem sérült meg. A gázszolgáltató a lakók biztonsága érdekében a kazánt átmenetileg lekapcsolta a hálózatról – közölte a megyei Katasztrófavádelem.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest