Hamarabb kezdődik az éjszaka mostantól a makói fürdőben, ahol a 19:30-as kezdés helyett 18 órától 23 óráig várják kedvezményes belépőjegyekkel a kikapcsolódni vágyókat az éjszakai fürdőzések alkalmával minden szombaton és havonta egyszer pénteken.

Lajtosné Papp Noémi portálunknak elmondta: a november harmadikai miniszterelnöki bejelentést, illetve a Magyar Közlönyben megjelenteket követően a Makói Szolgáltató Nonprofit Zrt. vezetősége Farkas Éva Erzsébet polgármesterrel egyeztetve arra a döntésre jutott, hogy változtatnak az éjszakai fürdőzés időpontján.

– 23 órakor fogjuk zárni a létesítményt, korábban kedvezményes éjszakai fürdőbelépőt válthattak a vendégek 19:30-tól és éjfélig tartózkodhattak az intézményben, most viszont 18 órakor megválthatják rá a jegyet és 23 óráig el kell, hogy hagyják a fürdőlétesítményt – tájékoztatott a fürdő divízóvezetője, aki továbbá rámutatott, hogy a szolgáltatásokat ugyanúgy tudják igénybe venni a vendégek ezen időszak alatt és a kedvezményes jegyárak is ugyanúgy életben maradnak.

Lajtosné Papp Noémi arra is felhívta a figyelmet, hogy a Nyugi bárban és a fürdő éttermében is maszkot kell viselni, akkor is, ha valaki csak átsétál azon a részen, illetve az ételek kiválasztásánál és a fizetésnél is viselni kell, ez alól csak azon időszak kivétel, amikor az étkezés zajlik.

Mint aláhúzta, a többi járványügyi intézkedés, például a testhőmérséklet ellenőrzése, a beléptető órák fertőtlenítése, illetve a mosdók, szociális helyiségek, fémes felületek fertőtlenítése folyamatosan zajlik, továbbá kollégáik a recepción a plexipult mögött maszkban fogadják a vendégeket, ahol pedig van lehetőség, ott mindenütt igyekeznek a megfelelő távolság betartását is biztosítani.

– Mi arra törekszünk, hogy biztonságos körülmények között legyen mód a továbbiakban a fürdő látogatására, illetve a gyógyászaton is a gyógyulni vágyók fogadására, továbbá a prevenciót is szeretnénk biztosítani a vendégek részére – emelte ki.

Ehhez kapcsolódóan pedig bérletlehetőségeket is kínál a fürdő; például immunerősítő bérletet, amely egy 120 perces időkorlátos úszóbérlet, illetve ehhez kapcsolódó szaunabérletet foglal magába, továbbá ebben a hónapban nyugdíjas bérlet is váltható – tudtuk meg a fürdő divízióvezetőjétől.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest