A gyerekek és a felnőttek minden ügyességüket bevetették, hogy minél izgalmasabb tökből faragjanak töklámpást, de papírkoszorúkat is készíthettek. Mindezt a Helyi közösségek fejlesztése Apátfalván és Magyarcsanádon című uniós pályázat jóvoltából.

Őszi kézműves foglalkozást rendeztek még a múlt hét végén a Magyarcsanádi Művelődési Ház és Könyvtárban, a TOP-os, 5.3.1-16-CS1-2017-00009-es számú „Helyi közösségek fejlesztése Apátfalván és Magyarcsanádon, uniós pályázat jóvoltából. Az apátfalvi részvevők átkerekeztek Magyarcsanádra, maj az ottani művelődési ház és könyvtárban a program részeként Ficsór János tartott rövid tájékoztatót a pályázat állásáról, majd a kézműves foglalkozásokon a gyerekek papírból, míg a felnőttek akár dugókból és készíthettek koszorúkat, de alighanem a legnagyobb sikert a tökfaragás jelentette. Ezt nagy szorgalommal, figyelemmel végezték a merészebbek.

Fotó: Fodor Bernadett és Ficsór János

A kézműves napot a vírushelyzet miatt a könyvtárban és a művelődési nagyteremben rendezték, annak érdekében hogy biztosítsák a megfelelő védőtávolságot, illetve elkerüljék, a nagyobb csoportosulások.

Az elkészült szebbnél szebb alkotásokat, készítőiket és a munkafolyamatokat Fodor Bernadett és Ficsór János örökítette meg az itt látható fotókon. A rendezvényen a résztvevőket pogácsával és teával vendégelték meg a művelődési ház és könyvtár munkatársai.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest