Nesze neked „BBC sztenderd”, úgy néz ki megint árnyékra vetődött a makói Jobbik, és Márki-Zay Péter házi újságírója. A polgármester Facebook költéseiről turkáltak, aki közösségi oldalán cáfolja a hazugságot.

– A makói ellenzék és az általuk működtetett internetes oldal ismét bizonyította, hogy csak a hazugságokra, rágalmakra és a makói polgárok átverésére, megtévesztésére összpontosítanak. – írja Farkas Éva Erzsébet azzal a cikkel kapcsolatban, amely a Jobbik közeli Makói Csípősön jelent meg nemrég.

Ebben a polgármester Facebook hirdetései után kutakodtak, azt állítva, hogy erre az önkormányzat pénzéből költöttek. Farkas Éva Erzsébet ezt a közösségi oldalán cáfolta, jelezve, hogy oldalának szerkesztésében a korábbi, és a jelenlegi, sajtóval foglalkozó munkatársai segítenek neki, azonban ezért soha egyetlen forint többletjuttatást nem kaptak,

 a feladott hirdetéseket pedig ő maga finanszírozta

A polgármester posztjából úgy látszik, hogy a magát nagy erőkkel függetlennek, objektívnak hazudó portál nem nagyon erőltette, hogy a témában megkeresse az önkormányzatot. A „vágyvezérelt újságírás” azonban most sem jött be, Farkas Éva Erzsébet ugyanis egyértelműen tisztázza, hogy egyetlen forint önkormányzati forrást nem fordított a Facebook oldalára.

 

 

 

Azon, hogy a Makói Csípősön megjelenő anyagok olykor egészen konkrét hazugságokat tartalmaznak, persze nem lepődik már meg az ember, ahogyan azon sem, hogy a cél érdekében a fideszes politikusok családjának támadását is etikusnak gondolják.

Bottyán Róbert mindenesetre látszik, hogy sokat tanult a „függetlenobjektivitás” területén mióta Márki-Zay Péter háziújságírójának szerepét is jobb híján ráosztották a vásárhelyi önkormányzati propagandaportál megbízott főszerkesztőjeként. Ebben az esetben azonban valóban az a legkevesebb, hogy jogi lépéseket tesz ellene Makó polgármestere, hiszen ahogyan fogalmaz:

a becsület és a tisztesség számukra nem szab határt, majd a bíróság fog

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest