Öt férfi rontott be a sértettek portájára, s egy baltával és egy szögesdróttal megerősített faléccel támadtak két férfira. A támadók közül kettőt elfogott a rendőrség, a másik három elszámoltatása folyamatban van.

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai november 1-én őrizetbe vettek két férfit. A gyanú szerint öt helybéli – egy korábbi vita miatt – délelőtt elment a későbbi sértett házához. A nyitott kapun keresztül berontottak a portára, és az udvarban tartózkodó 39 éves házigazdát és 17 éves fiát bántalmazták.

Az idősebb sértettre egy 37 éves férfi baltával támadt rá; az éles eszközzel a sértett irányába sújtott, aki feltartott kezével védte ki a fejére célzott ütést. A fiatalkorút ketten bántalmazták. Egy további támadónál szöges dróttal kivert faléc volt, ő azzal próbálta megfélemlíteni a lakókat. A nyomozók a bántalmazók közül két férfit őrizetbe vettek, bűntársaik elszámoltatása folyamatban van.

A rendőrök előterjesztést tettek a magánlaksértés bűntettével és súlyos testi sértés bűntettének kísérletével gyanúsítható kunszentmiklósi elkövetők letartóztatásának indítványozására az ügyészségen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest