Dobogós lett a makói csapat a tajvani filmolimpián, tizedik győzelmét ünnepelte a Makó FC szombaton, november 1-jétől újabb 20 százalékkal emelkedik az egészségügyi szakdolgozók bére.

Dobogós lett a makói csapat a tajvani filmolimpián: összesen 8 országból 66 csapat nevezett a nemzetközi versenyre, amelyen megosztott harmadik helyezést értek el a makóiak, akik ráadásul a mezőny egyik legfiatalabbjai is voltak.

Tizedik győzelmét ünnepelte a Makó FC szombaton: szűkösen, kemény küzdelemben, egy szívósan és sokszor 11 játékossal védekező Kiskundorozsma ellen tudtak győzni a hagymavárosiak a Csongrád-Csanád megyei I. osztály legutóbbi fordulójában.

Ezen a hétvégén nemcsak a szeretteinkre, hanem azokra is emlékezünk, akiktől tanítványként vagy közösségként sokat kaptunk – írta vasárnap Lázár János közösségi oldalán, aki virággal tisztelgett Vásárhely két felelős vezetője, Rapcsák András és Almási István emléke előtt.

Hétfőtől szigorítunk, mert szigorítani kell – emelte ki vasárnap Nagyvenyimben, a közmédiának nyilatkozva az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezést szolgáló intézkedésekkel kapcsolatban.

November 1-jétől újabb 20 százalékkal emelkedik az egészségügyi szakdolgozók bére – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) vasárnap reggel közleményben.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest