Székely Ildikó körzetében a Váll-Ker Kft felajánlásával került 15 szemetes, de ezután Tóth István további 50 készítését vállalta a város többi körzetébe.

Sokan jelezték, hogy nagyon kevés szemetes van kihelyezve, főként iskolák, parkok, játszóterek környezetében, mondta el a 6. számú választókörzet önkormányzati képviselője, ezért döntött úgy, hogy segítséget kér a Váll-Ker Kft. ügyvezetőjétől, aki szintén ebben a körzetben lakik.

Tóth István cége 15 szemetest ajánlott fel, ezekből a Bajcsy lakótelepre, a Maros-partra és az idevezető útra, valamint a Batthyány utcai idősek otthonához is került, tudtuk meg Székely Ildikótól, aki abban bízik, hogy így a lakosság is nagyobb figyelmet fog arra fordítani, hogy ne dobálja szét a szemetet.

Csermák Szilvia beszámolt arról, hogy képviselőtársa kezdeményezése után ők is megkeresték a Váll-Ker Kft. ügyvezetőjét, aki a város más körzeteibe további 50 szemetes elkészítését ajánlotta fel, ezek a körzetek képviselőivel egyeztetve kerülnek majd ki az általuk javasolt helyekre.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest