Eladásra kínálja Makó a régi Városházát, a rend, a béke és a fejlődés fontosságára hívja fel a figyelmet Perneki László Csanádpalotán, belülről is megszépült a nagylaki községháza.

Eladásra kínálja a város a régi Városházát: az értékesítés célja a szálláshelyfejlesztés, vagy medical wellness szolgáltatás biztosítása.

Perneki László polgármesterjelölt a képviselőjelöltekkel közös szórólapján azt hangsúlyozza, hogy sosem látott válságba került Debreczeni István vezetése alatt a város, amin változtatni kell.

Belülről is megszépült a nagylaki községháza: a manapság divatos szürke egyik árnyalatára festették a nagytermet, lebontották a korábbi paravánt, így világosabb is lett. A 799 ezres költséget az önkormányzat önerőből állta.

Lányok, asszonyok, gyerekek és felnőtt férfiak is kerékpárra pattantak, hogy a mellrák elleni küzdelemre hívják fel ezzel is a figyelmet Földeákon. A tombola fődíját, egy biciklit, Kun-Szabó Korina nyerte meg.

Zöld utat adott a képviselő-testület a magyarcsanádi naperőműnek: tulajdonosi hozzájárulását adta a magyarcsanádi képviselő-testület szerdai ülésén a községben megépített naperőmű működéséhez. Kiderült, hogy az új játszótér füvesítése érdekében önkéntes napot szereznek, s a községben 10-15 kóbor kutya is riogatja a járókelőket.

Már igényelhető a szociális tűzifa Magyarcsanádon: egészen november 5-ig lehet benyújtani a szociális tűzifa iránti igényeket a magyarcsanádi községházára. A kérelmeket csak személyesen lehet beadni, a személyi igazolvány felmutatásával, s egy lakóingatlanra csak egy jogosult kaphat tüzelőt.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest