Az egyik nő miatt kitört verekedésben megmentettek egy sört, de a karácsonyfát inzultálták. Akár egy Bud Spencer, Terence Hill filmet forgattak volna.

Két nő és egy férfi 2019. december 7-én, 22 óra és 23 óra között már ittasan érkezett meg egy táti kocsmába, ahol már jelen volt a negyedik elkövető, és a sértett. Az egyik nő a pultnál álló sértetthez szólt, hogy miért nézi őt, amely után ez a nő és a férfi testvére odamentek a sértetthez, akivel vitatkoztak, eközben a férfi elkövető a mellkasánál fogva ellökte magától. Ezután a testvérek mindketten meglökték a sértettet, aki védekezésül megpróbálta lefogni a támadó férfit. Eközben a másik nő a sértett fejét legalább négy alkalommal kézzel megütötte.

A verekedés során a testvérpár ütlegelte együtt a sértettet, aki előbb a felállított karácsonyfának ütközött, majd a támadójával együtt a földre esett. Egy másik vendég a támadó férfit akarta megfékezni, ezért az egyik nő felé futott, lendületből belerúgott, és két kézzel ütlegelte. Eközben a támadó férfi a földön fekvő sértettet ütlegelte és bele is rúgott. A verekedésbe bekapcsolódott negyedik elkövetőként egy férfi, aki a földön fekvő sértettbe ugyancsak belerúgott, majd a sértettel verekedő férfit ütötte meg többször, és felé is rúgott.

A földön fekvő sértettet a két nő ezután is bántalmazta, egyikük belerúgott, a másik legalább öt alkalommal kézzel megütötte. A verekedés során senki sem sérült meg.

Az Esztergomi Járási Ügyészség két férfival és két nővel szemben nyújtott be vádiratot csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest