A polgármesterjelölt a képviselőjelöltekkel közös szórólapján azt hangsúlyozza, hogy sosem látott válságba került Debreczeni István vezetése alatt a város, amin változtatni kell.

– Irányítása alatt megromlottak az emberi kapcsolatok, eluralkodott az ellenségeskedés és gyűlölködés a településen. – írják Debreczeni István vezetési stílusáról közös szórólapjukon Perneki László és a vele induló képviselőjelöltek.

Mint hozzáteszik, azért döntöttek a testület feloszlása mellett, mert a polgármester megválasztása után azonnal kiderült, nem hajlandó az együttműködésre, kizárólag saját akaratát kényszerítette a képviselőkre, személyi és pénzügyi kérdésekben is egyedül döntött, miközben nem tájékoztatja őket a város anyagi helyzetéről és a pályázatok lebonyolításáról sem.

A polgármesterjelölt és képviselőjelöltek az elmúlt egy év káoszával szemben rendet, békét és fejlődést szeretnének Csanádpalotára, illetve programjukban többek között azt is vállalják, hogy átláthatóvá teszik az önkormányzat működését, a lakosokat pedig rendszeresen tájékoztatják a település ügyeiről, döntésekről.

A tervek között szerepel a Debreczeni István által bevezetett új adók felülvizsgálata, valamint a pályázati lehetőségek sokkal jobb kihasználása is a fejlesztésekhez.

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest