252 milliót (plusz ÁFA) kérne a város a régi Városházáért, hatmilliót nyertek szertárfelújításra a földeáki önkéntes tűzoltók, köszöntötték a legkisebb marosleleieket.

A járványhelyzet miatti biztonsági intézkedések mellett ismét az Erdei János Városi Sportcsarnokban tartják meg az októberi rendes testületi ülést a mai napon, ahol a polgármesteri beszámoló után a képviselőtestület a Hódmezővásárhelyi Tankerület és makói oktatási intézmények beszámolóját is meghallgatja majd többek között.

Hatmilliót nyertek szertárfelújításra a földeáki önkéntes tűzoltók, plusz még egymillió forintot nyertek eszközökre a 2020-as pályázaton.

A település legkisebb lakóit, összesen huszonegy csöppséget köszöntött a képviselő-testület és a falu lakói nevében Drimba Tibor polgármester Maroslelén. A többséget a helyi könyvtárban, de akadt, akit a házuk előtt. A településen tegnap  délelőtt kivágták a Maroslelei Zengő Óvoda udvarán lévő hatalmas, de veszélyessé vált nyolcvan éve ültetett fenyőfát is, amelyből emlékmű készül majd.

Rendkívül intenzíven terjed a járvány, megfékezésére csak akkor van esély, ha mindenki felelősen jár el – mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján kedden.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest