Makó Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Közpénzből készültek kampánymaszkok Csanádpalotán, rendkívüli szünetet rendeltek el a Zrínyi és Kassai utcai óvodákban, két koronavírusos beteget azonosítottak egy hétvégén Földeákon.

Közpénzből készülő maszkokkal, és „magánemberként” adott pót beiskolázási támogatással próbálja megvenni a lakosokat a botránypolgármester Csanádpalotán, Perneki László szerint újra elkezdődött a felelőtlen ígérgetés.

Rendkívüli szünet a Zrínyi utcai és Kassai utcai óvodában – fordítsunk fokozott figyelmet a járványügyi előírások betartására, kéri a polgármester.

Hétfőtől egészen november 13-ig igényelhetik a szociálisan rászorultak a szociális tűzifát a maroslelei önkormányzattól.

Két földeákiról is kiderült a hosszú hétvégén, hogy elkapta a koronavírust. Az egyikük maga hívta fel a hírrel a község polgármesterét.

Az őszi szünet alatt már zajlanak az iskolákban a fertőtlenítő nagytakarítások – mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján hétfőn.