A járványhelyzet miatti biztonsági intézkedések mellett ismét az Erdei János Városi Sportcsarnokban tartják meg az októberi rendes testületi ülést holnap.

A polgármesteri beszámoló után a képviselőtestület a Hódmezővásárhelyi Tankerület és makói oktatási intézmények beszámolóját is meghallgatja.

A Bajza utcai iskolaépületben a vagyonkezelői szerződés kiegészítésével a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum mintegy 7 millió forintból három új tantermet alakítana ki, többek között erről is döntenek holnap a képviselők.

A város honlapján megtalálható határozat javaslat szerint pedig 252 millió forint + ÁFA áron kínálná eladásra az önkormányzat a régi Városháza épületét, ha a határozat elfogadásáról dönt a képviselő testület a jelentkezőknek november 16.-ig kell beadják a pályázatukat. Ebben az is rögzítve lenne, hogy a cél szálláshelyfejlesztés, vagy medical wellness szolgáltatás biztosítása, amelyre a nyertes pályázónak 5+2 év áll rendelkezésre, ellenkező esetben a városnak ugyanazon az áron visszavásárlási joga van.

Borítókép: Farkas Éva Erzsébet Facebook

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest