Új klippel jelentkezett Luigi, 9. meccsét is megnyerte a Makó FC.

Október közepén új dalt mutatott be Luigi, aki a Nem kellene sírni már kapcsán portálunknak azt is elárulta: régi vágya volt, hogy a Maros-parton zongorázzon egy klipjében.

Újabb, immáron zsinórban a 9. győzelmét ünnepelte a Makó FC, amely szombaton a Mórahalom együttesét győzte le annak otthonában. A csapat 3:0 arányú sikerét letisztult, magabiztos játék jellemezte, amely magas százalékú labdabirtoklással párosult.

Soha nem volt kérdés, hogy Lázár Jánosra szüksége van a Fidesznek. Erről a Miniszterelnökséget vezető miniszter beszélt a Polgári Mulató „Őszintén” című pódiumbeszélgetésén, amiről az atv.hu számolt be.

– Körzetemben élő kedves lakosoktól kaptam ezt a pár fotót, mely megmutatja egy közösség erejét. A hosszú hétvégének köszönhetően a Hunyadi utca 18/b társasház lakóközössége a jó ügy érdekében összefogott és szebbé, rendezettebbé varázsolta lakókörnyezetét. Nagyon szépen köszönöm a fényképeket és a közösség példaértékű munkáját! – írta közösségi oldalán Botlik Anita önkormányzati képviselő.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest