Mindig keresi a kihívásokat a Glorius értékesítési vezetője, lányával együtt versenyzett Panyor Krisztina, élőlánccal tiltakozott a DK a Szent János téren.

Komoly szakmai múlttal rendelkezik Jakab-Bereczky Edit Tünde, aki közel két esztendeje erősíti a Grand Hotel Glorius csapatát. A sales manager kitartó munkával haladt előre a ranglétrán, a makói négycsillagos szállodában pedig nem csak a helyét találta meg, de folyamatos fejlődés lehetőségét is.

Október 10-én Szőregen, pénteken pedig Békésen, a II. Ünnepi Futóversenyen állt rajtvonalhoz lányával, Violával Panyor Krisztina. Mindkét versenyen remek eredményekkel zártak.

Maximum 15 méteres szálloda legyen a Hagymatikum mellett: élőlánccal tiltakozott a DK a Szent János téren.

Palvin Barbara világhírű szupermodell lesz az MTV European Music Awards (MTV EMA) 2020 Show egyik magyarországi műsorvezetője – jelentette be Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.

A koronavírus-járvány második hullámában folyamatosan emelkedik a fertőzöttek életkora, így várhatóan sajnos még több ember fog kórházba és intenzív osztályra kerülni – mondta a Dél-pesti Centrum kórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet osztályvezető főorvosa szombaton a közmédiának.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest