Komoly szakmai múlttal rendelkezik Jakab-Bereczky Edit Tünde, aki közel két esztendeje erősíti a Grand Hotel Glorius csapatát. A sales manager kitartó munkával haladt előre a ranglétrán, a makói négycsillagos szállodában pedig nem csak a helyét találta meg, de folyamatos fejlődés lehetőségét is.

Egy gyermekkori utazási élmény hatására döntötte el Jakab-Bereczky Edit Tünde, hogy az idegenforgalomban szeretne dolgozni. Szülővárosából, Nagyszalontáról 19 esztendős korában települt át Magyarországra, hogy álmát valóra válthassa.  – Minden segítség nélkül, egyedül indultam el világot látni. Gyulán szakirányú végzettséget szereztem, majd Szegeden folytattam a tanulmányaimat, ahol angol-román szakos pedagógus diplomát szereztem. Közben végig dolgoztam is, recepciósként és később irodában, szóval bejártam a hivatásom minden lépcsőfokát – mesélt pályájának indulásáról a sales manager, akinek további terveit az élet kissé átrendezte. A főiskola után megszülettek a gyermekei, akik ma már 16 és 13 évesek. A velük otthon töltött idő alatt is végig tanult, hogy szakmailag képezze magát. Mint mondja, egész életét meghatározta idejének és elfoglaltságainak szervezése és összehangolása, amelynek tapasztalatait később kiválóan tudta hasznosítani a munkahelyein is.

 

 

A szegedi Tisza Szállóban közel két évtizedet töltött el. – A szálloda bővítésének, a fejlődés folyamatának is részese lehettem. Közben komplex tudásra tettem szert; csoportos foglalásokkal, marketinggel, reklámmal és értékesítéssel is foglalkoztam – tudtuk meg Tündétől, aki úgy érzi, életének minden történése az idegenforgalom irányába terelte. Az emberek és az idegen nyelvek iránti szeretete korán megmutatkozott; a magyaron kívül elsajátította a latin és a francia nyelvet, angolból és románból felsőfokú végzettsége van. Bár voltak tanári motivációi is, de a szállodák világa felé a vonzódása mindig erősebbnek bizonyult, még úgy is, hogy rengeteget kellett küzdenie érte.

 

 

A kihívások azonban mindig ösztönözték, így került majd két esztendeje a Grand Hotel Gloriusba, ami nagyon jó döntésnek bizonyult. – Sokoldalú személyiséget, állandó megújulást, szervezőkészséget és új ötleteket kíván a beosztásom, ami rendkívül inspiráló számomra.  Nem csupán az a feladat, hogy a Gloriusba vonzzuk a vendégeket, de a várost is szeretnénk felfedeztetni velük, élményeket és tartalmas időtöltést kell kínálnunk, miközben figyelni kell a szálloda gazdaságos és hatékony működésére is – avatott be a szakember, aki nagyon örül, hogy egy olyan professzionális csapatban végezheti a munkáját, mint amilyen a Grand Hotel Glorius közössége. – Mindenki pozitívan áll a feladatához és igyekszik a legjobbat kihozni belőle. Ez a hozzáállás mindannyiunkat arra motivál, hogy még jobban teljesítsünk – értékelt Jakab-Bereczky Edit Tünde, akinek talán nem meglepő, hogy az utazás jelenti a legnagyobb kikapcsolódást is.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest