Csendes megemlékezések az 1956-os forradalom hőseinek tiszteletére, sztrájkbizottság alakult a Continental makói gyárában, befejeződött Czirbus Gábor körzetében a járdafelújítás.

– Idén elmaradnak az ’56-os tömegrendezvények, csak csöndes koszorúzásokra van lehetőség. De az ünnep nem marad el, ha mindannyian kitesszük a nemzeti zászlót és emlékezünk. Aki magyar, velünk tart: vigyáz mások egészségére, de otthon is ünnepel. Mesél a gyerekeknek, megtanítja a következő nemzedéknek, hogy mi október 23-a, nem pedig november 4-e országa vagyunk – írta közösségi oldalán az 1956-os forradalomra emlékezve Lázár János.

A korábbi években megszokott október 23.-i megemlékezés a járványügyi helyzet miatt Makón is elmaradt, a város idén mindössze zászlófelvonással, és koszorúzással tisztelgett az 1956-os forradalom hősei előtt.

A szakszervezet és a vezetés között folyó tárgyalások megakadása miatt sztrájkbizottság alakult a Contitech Fluid Automotive Hungária Kft. makói gyárában csütörtökön – tájékoztatta a Vegyipari Dolgozók Szakszervezete (VDSZ) az MTI-t. A vállalkozás pedig tudatta: cégvezetés folytatni kívánja a kollektív szerződés egyeztetését.

Örömmel tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy választókerületem egyik legforgalmasabb szakaszának a felújítása befejeződött – számolt be róla közösségi oldalán Czirbus Gábor.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest