Két óvodában is megjelent a koronavírus Makón, Kecskeméten bizonyítottak a Forgatós táncosai, ez történt egy év alatt az 5. választókörzetben.

A Hold utcai óvodában egy dolgozó eredménye pozitív lett, a Kassai utcai intézmény dolgozóinak fele vár a teszt eredményére, hangzott el Farkas Éva Erzsébet online tájékoztatóján.

Október 18-án Kecskeméten, a Hírös Agórában léptek színpadra a makói Forgatós Táncegyüttes tagjai, a Dél-alföldi Regionális Gyermek és Ifjúsági Szólótáncversenyen, ahonnan több arany és egy bronz minősítéssel tértek haza.

Ez történt egy év alatt az 5. választókörzetben – egy évvel a megválasztása után vetett számot az eredményekről Botlik Anita önkormányzati képviselő.

Pápay-sok látogattak a múzeumba: a lelkes fiatalok több kiállítást is megnéztek.

Az agrárkamara megyei elnöke is elkapta a koronavírust: megfázásos tünetei miatt csináltatott tesztet Szél István, és pozitív lett az eredménye.

Világszerte, de főleg Európában gyorsul a járvány terjedése – mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs csütörtöki online sajtótájékoztatóján.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest