Januárban kezdődhet el Lotti speciális terápiája, Radnóti versei zengtek a könyvtárban, babafát kapott hét nagylaki kisgyerek.

A CsodaCsoport Alapítvány, a makói önkormányzat és az Angyalsóhaj Alapítvány segítségének köszönhetően pár hónap múlva elkezdődhet az izomgyengeségben szenvedő makói kislány, Balogh Lotti speciális terápiája Solymáron.

Radnóti Miklós életének utolsó hat hónapjába kalauzolta el az érdeklődőket kedd este Tóth Péter Lóránt, a „…lélek vagyok, élni szeretnék!” irodalmi estjén a József Attila Városi Könyvtárban.

Elkezdték kihelyezni az új szemeteseket: Székely Ildikó  körzetébe 15 kukát készített ingyen a Váll-Ker Kft.

A Magyar Festészet napja alkalmából nyílt meg múlt pénteken Sipos Edit maroslelei festőművész, a héten még látogatható tárlata a lelei könyvtárban. Az alkotó helyi művészeti egyesület alapításán töri a fejét.

Hét nagylaki kisgyerek lett azoknak a babafáknak a tulajdonosa, melyeket szombaton ültettek el Nagylakon. A község összesen harminc fát nyert az Agrárminisztérium Településfásítási Programjában.

Nem javasolt, hogy az emberek tömegrendezvényeken vegyenek részt – mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján kedden, hangsúlyozva, az Egészségügyi Világszervezet is arra hívja fel a figyelmet, hogy nehéz időszak következik.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest