Egy melléképület tetőszerkezete égett a csanádpalotai Vörösmarty utcában vasárnap éjszaka. A kép illusztráció.

Árokba hajtott egy személyautó szombaton reggel Szentesen, a 45-ös számú főúton. A szentesi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, a balesetben három ember megsérült.

Helyesen jelzett a szén-monoxid-érzékelő szombaton délelőtt egy fábiánsebestyéni lakásban. Az orosházi hivatásos tűzoltók mérőműszerei is kimutatták a gyilkos gáz jelenlétét. Senki sem sérült meg, a gázszolgáltató szakemberei a vízmelegítőt a lakók biztonsága érdekében leválasztották a hálózatról.

Egy lakatlan ház lángolt vasárnap éjjel Szegeden, a Közép Kikötő soron. A százhúsz négyzetméteres épület teljes terjedelmében égett. A szegedi tűzoltók négy egysége, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat szakembere érkezett a helyszínre. Az oltást több vízsugárral végezték el, a tűzesetben senki sem sérült meg.

Egy melléképület tetőszerkezete égett vasárnap éjszaka Csanádpalotán, a Vörösmarty utcában. A makói és a mezőkovácsházi tűzoltókat riasztotta a főügyelet. Az egységek közös erővel fojtották el a lángokat, a tűzben személyi sérülés nem történt.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest