Vádat emeltek az ellen a férfi ellen, aki meg akarta fojtani a feleségét, mert az el akart tőle válni, s emiatt ügyvédhez fordult. A férfi szexuális tartamú fotómontázst is készített a feleségéről, s azt elküldte a munkahelye közösségi oldalára.A kép illusztráció.

A vádirat szerint a Gyömrőn élő férfi és a nő egy ideje már elhidegült egymástól, többször veszekedtek is. A nő 2018 végén közölte, hogy el akar válni, de a férfi ezt nem vette komolyan. A nő azonban ügyvédnél is volt emiatt és erről a férjének is beszámolt, s ezen összeszólalkoztak. A szóváltás során a férfi a nőhöz lépett, két kezét a nyakára tette, majd azt szorítani kezdte, amíg a nő el nem veszítette eszméletét. Az elalélt nőt azután elengedte. Amikor a nő magához tért kihívta a rendőrséget, majd az intézkedés után egy ismerőse szállította kórházba.

A fojtogatás következtében a nő nyakán keletkeztek sérülések, így pajzsporca felső nyúlványa is eltörött, amely nála közvetett életveszélyes állapotot eredményezett. Csak a véletlennek és a szakszerű orvosi ellátásnak volt köszönhető, hogy a nő nem halt meg.

A férfi ezután ugyan elhagyta a házat, de nem hagyott fel a nő zaklatásával. Otthonában is többször kapcsolatba próbált vele lépni – alkalmanként agresszíven – és ismerőseit is folyamatosan kereste miatta. Ezen kívül a nőről egy szexuális tartalmú fotómontázst készített, s azt a nő egyik munkahelyének közösségi oldalára is elküldte.

Az ügyben a Pest Megyei Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete, zaklatás vétsége és különleges személyes adattal visszaélés vétsége miatt emelt vádat a férfi ellen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest