Makó

Jó reggelt, Makó!

A Spirit FM-nek adott interjút Lázár János, közvilágítás megújításáról egyeztetett az önkormányzat, újabb fontos állomásához érkezett a Szent István Király templom padfelújítási folyamata.

A Spirit FM Harcosok Klubja műsorának vendége volt a térség országgyűlési képviselője, aki a nemrég kiadott könyve mellett a vidéki minőségi élet megteremtéséről, a magyar mezőgazdaság lehetőségeiről és arról is beszélt, milyen tanulságokkal gazdagodott az eddigi politikai karrierjében.

Czirbus Gábor alpolgármester úrral és Mágori András József frakcióvezető úrral, városüzemeltetési tanácsnokkal Berettyóújfaluba látogattunk a Mezei-Vill Kft. meghívására – számolt be róla közösségi oldalán Farkas Éva Erzsébet polgármester.

Makó is csatlakozik a II. Országos Képzőművészeti Filmnapokhoz. Négy különleges képzőművészeti ismeretterjesztő film várja szombaton azokat, akik ellátogatnak a Makói Moziba.

Újabb fontos állomásához érkezett a Szent István Király templom padfelújítási folyamata. Jelenleg az elkészült műhelymunkák összeállítása zajlik, amely várhatóan karácsonyra fejeződik be. Ma az egyházközség vezetője és a kivitelező közösen helyezett el egy időkapszulát, amely a történelmi léptékű beruházás nagyjából kilenc hónapos történetét dokumentálja.