Szeméremsértés vétsége miatt emeltek vádat az ellen a férfi ellen, aki 2017 nyara és 2019 novembere között többször szeméremsértő módon mutogatta magát.

A vádirat szerint a férfi 2017 nyara és 2019 novembere között rendszeresen tartózkodott a szüleitől örökölt lakóházban, egy Kalocsa környéki községben. Ekkor hetente többször a ház udvarán vagy a kertben – miközben a szomszédságában lakó vagy arra közlekedő nőket nézte – elővette a nemi szervét és feléjük fordulva önkielégítést végzett. 2017 nyarán olyan is előfordult, hogy a vádlott ittas állapotban meztelenre vetkőzött, és egy arra kerékpározó nő előtt az utcán parkoló autójának dőlve végzett önkielégítést. Ezen kívül a vádlott az egyik szomszédságában lakó és kerékpárral közlekedő nőt kétszer követte, miközben egy kismotoron ülve önkielégítést végzett.

2017 és 2019 nyarán a vádlott a strandon is szeméremsértő módon viselkedett, a fák közé bújva a strandolók közelében végzett önkielégítést. A vádlott szeméremsértő cselekményeit észlelő nők megbotránkoztak a férfi viselkedésén és félelmet is éreztek vele szemben.

A szabadlábon védekező vádlottat a járási ügyészség folytatólagosan elkövetett szeméremsértés vétségével vádolja, bűnössége kérdésében a Kalocsai Járásbíróság fog dönteni.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest