Makó

Jó reggelt, Makó!

Különleges őszi ajánlatokkal vár a Glorius, Lázár János szerint itt az idő, hogy a kormányzat elkötelezze magát a vidékfejlesztés mellett, 4 polgármesterjelölt van Csanádpalotán, Szél István volt tegnap a Rádió7 vendége.

Térségünk országgyűlési képviselője szerint Magyarország a huszonegyedik órában van a tekintetben, hogy megerősítse a mezőgazdaságát. A politikus úgy véli itt az idő, hogy a kormányzat elkötelezze magát a vidékfejlesztés, az élelmiszer- és a feldolgozóipar kiemelt támogatása mellett, ami önellátási, szuverenitási és versenyképességi kérdés is, miközben a járműiparba való további invesztálás csak a kiszolgáltatottságot növeli.

Felforrósodik a hangulat október és november péntek estéin a Grand Hotel Gloriusban. A makói négycsillagos szálloda különleges szauna felöntésekkel hangol az őszi hétvégékre.

Csanádpalotán a jelöltállítási időszak lezárultával kiderült, hogy polgármesterjelöltnek négyen jelentkeztek. Ahogyan az várható volt, a botrányhős mostani polgármester újra indul, a másik három jelölt pedig Perneki László, Tóth László és Gajdics Rózsa, előbbi kettő most is önkormányzati képviselő.

Fontos időszakot él a gazdatársadalom, ugyanis ebben a hónapban esedékes a kamarai tagdíj bevallás. Szél István, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Csongrád-Csanád megyei elnöke volt kedden a Rádió 7 vendége, aki erről és több változásról is beszámolt a Közös Nevezőben.