Az EVP és a Makói Egészségfejlesztési Iroda játékot és kihívást hirdet szeptember 30. és október 9. között.

Mint portálunkhoz eljuttatott közleményükben írják: a Lelki Egészség Világnapjáról 1992 óta emlékeznek meg minden év október 10-én, a Lelki Egészség Világszövetségének kezdeményezésének köszönhetően. A világnap célja a figyelemfelkeltés, valamint a pszichiátriai problémákhoz és a pszichiátriai problémákkal élőkhöz kapcsolódó előítéletek elleni harc, valamint a lelki egészség középpontba állítása.

A világnaphoz kapcsolódóan az EVP és Makói Egészségfejlesztési Iroda játékot és kihívást hirdet szeptember 30. és október 9. között a Hódmezővásárhelyi és Makói járásbeli lakosok körében az EVP és Makói Egészségfejlesztési Iroda Facebook oldalán. A játékban résztvevők 10 napon keresztül lelki egészséggel kapcsolatos kérdésekre válaszolhatnak, minden nap 1 kérdésre az Irodák Facebook oldalain megtalálható űrlapon keresztül. Minden helyes válasz 1 pontot jelent és 5 pont összegyűjtése után lehet nyerni 1 mozgáskártyát, a mozgásformákat a www.evp.hu honlapunk naptárjában lehet megismerni.

Emellett az EVP és a Makói Egészségfejlesztési Iroda kihívást is indít szintén Facebook oldalán, ahol minden nap megoszt egy trükköt, amivel növelhető a lelki egészség. A trükköt tartalmazó Facebook poszt alá kommentben kép, vagy leírás formájában lehet jelezni nekünk azt, hogy ki hogyan valósította meg az aktuális trükköt, melyért 5 kép vagy leírás után ajándékba mozgáskártyát adunk – olvasható a közleményben.

Az EVP Egészségfejlesztési Iroda Facebook-oldala ide kattintva érhető el, a Makói Egészségfejlesztési Iroda Facebook-oldalát pedig itt érheti el.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest