Makó

Jó reggelt, Makó!

Felmérte a fórumokon kapott kéréseket a körzetében Czirbus Gábor, újraindult a MakóInfó, bemutatták a Lázár János által kiadott Churchill-ről szóló könyvet.

A lakossági észrevételeket, problémákat a szerdai napon körbejártam. Megállapítható, hogy szép számmal van feladat. A javításokig kérem a lakosság szíves türelmét. – írta a közösségi oldalán Czirbus Gábor, aki a fórumok tapasztalatairól számolt be posztjában.

Szeptember 23.-án indul az Almási iskola fejlesztése. A hónap végén leteszik a mintegy 2 milliárd forintos beruházás alapkövét, jelentette be az online tájékoztatóján Farkas Éva Erzsébet.

Októberben és novemberben kedvezményes áron váltható az őszi nyugdíjas bérlet a Hagymatikumban, amely hétfőtől péntekig érvényes.

Egy speciális nézőpontra világít rá a „Nincs több pezsgő – Churchill és a pénz” című könyv, aminek csütörtök délután tartották az online bemutatóját. A kötetről Lázár János elmondta: a brit államférfi briliáns elmével rendelkezett, és olyan extravagáns életmódja volt, amit nála sokkal gazdagabb emberek sem tudtak folytatni.